O namaVIZIJA:
Mi imamo viziju zdrave, raspoložene, vredne i nasmejane osobe koja uživa u životu, radu i komunikaciji sa svojim okruženjem.

MISIJA:
Naša misija je da redefinišemo tržište zdrave presne hrane, uvedemo inovacije i promene, inspirišemo, dajemo podršku i savetujemo na putu ka uvodjenju zdravih navika u ishrani, kao i promeni celokupnog životnog stila na bolje.

O nama:
Mi smo grupa ljudi, koja sa predanošču i strašću pristupa dobroj i ukusnoj hrani u okvirima zdravog načina života, pridržavajući se presnog načina ishrane. Ideja da pokrenemo ZdRAWo Slatko i RO! rodila se iz potrebe da sa svetom podelimo naša znanja iz oblasti sirove ishrane i omogućimo svima lak i jednostavan pristup zdravim sirovim kolačima, kašama, fitbarovima i sokovima.
Zašto sirova hrana?
Jedino netaknuta hrana u svom sirovom obliku može ljudskom organizmu doneti sve potrebne nutrijente.
Ishrana koja se bazira na sirovim namirnicama ima mnogo prednosti - bogata je enzimima, vitaminima, mineralima, fitonutrijentima i dijetalnim vlaknima.
Bilo da želite da se zdravo zasladite ili pročistite svoj organizam, da predjete u potpunosti na veganstvo i sirovu ishranu, ili ste već duže vreme vegan - naši sokovi, fitbarovi i kolači će Vas uveriti da je ukusan, a zdrav zalogaj itekako moguć.
Šta nas čini jedinstvenim?
Pažljivo biramo najkvalitenije sastojke za naše kolače, kaše i sokove koje cedimo uz pomoć specijalnih sokovnika koji su namenjeni da proizvedu hladno cedjene sokove, specijalno napravljenih kako bi se od svežeg voća i povrća dobio sok u kome su sačuvani svi nutrijenti.
Osnova za izradu naših kolača i torti su isključivo orašasti plodovi, prirodni zaslađivači – sirup agave i urme, kao i prirodna ulja - kokosovo ulje i kakao puter.
Naši proizvodi su bez dodatnog kristal šećera, aditiva, pojačivača ukusa i emulgatora, sačinjeni od sastojaka koji su termički neobrađeni, jednostavni u svom svežem prirodnom netaknutom obliku.
Posvećeno radimo na razvoju novih, originalnih recepata za naše proizvode, a posebnu pažnju posvetili smo dizajnu, prezentaciji i pre svega prisnom i iskrenom odnosu sa našim korisnicima.
Naš poslovni odnos se zasniva na stalnoj edukaciji i uzajamnoj interakciji. Mi vas edukujemo kako da živite ispunjeni, nasmejani, raspoloženi, odmorni… 

Kvalitet proizvodnje
Svi naši proizvodi su deklarisani i ispitani na osnovu Zakona o bezbednosti hrane od strane firme CIN. Sva dokumentacije se može dostaviti na uvid po zahtevu.
Jedini u Srbiji ima veganski sertifikat dobijen od Svetske veganske organizacije (www.vegansociety.com) što u nekim smislu potvrdjuje dodatno kvalitet proizvoda.
Od 1. Jula se nalazimo u novim prostorijama sa kojima smo ušli u proces dobijanja HACCP standarda. Slike prostorija se mogu poslati na zahtev.
Svi proizvodi su upakovani u sertifikovanu i atestiranu ambalažu. Pakovanja poseduju “plombe” (prva osoba koja otvori proizvod je i jedina).
Kataloge svih naših proizvoda će te dobiti uz uzorke. 

Teme za edukaciju su:
- Principi optimalnog zdravlja
- Ishrana/savremena ishrana
- Vezbanje
- Sunceva svetlost
- Odmor/san
- Umerenost
- Bolesti - povezane za ishranom
- Povezanost uma i tela
- Razni mitovi o - ishrani, vinu, duzina zivota, ribi, mesu, belancevinama, kafi, 
- Gojaznost
Edukacije se rade na zahtev klijenta (jednom mesečno). Traju ne više od 45 min sa delom za pitanja. Dodatni-duži oblici edukacije se posebno dogovaraju.

Način saradnje
U skladu sa vašim željama i potrebama a našim mogućnostima dogovorićemo oblik i način saradnje. U zavisnosti od vašeg interesovanja i potražnje naših proizvoda kreiraćemo najbolju moguću ponudu sa jedinstvenim pristupom namenjenim samo za Vas. 

Budućnost
Kako bismo zaokružili našu ponudu, trenutno smo u pregovorimo da nađemo kooperanta koji će moći da upotpuni jelovnik sa slanim zalogajem u skladu sa našim principima zdrave hrane.

Dozvolite sebi da se upustite u jednu zdravu avanturu.
Obećavamo da se uvek možete osloniti na nas.
Vaš ZdRAWo Slatko/RO! Tim